Robot Belgium

Just another SeoBureau site

Er hangt een koude lucht – maar dat is nog geen reden om het zwembad in de achtertuin te sluiten voor de winter! In feite zijn er zo veel evenementen en activiteiten die u nog steeds in uw achtertuin kunt doen gedurende de herfst en winter. Een geweldige manier om de activiteiten gaande te houden is het toevoegen van een vuurplaats aan uw achtertuin. Het is niet alleen een mooie, esthetische plek om samen te komen, maar het geeft ook warmte voor de kille avonden!

Open haarden zijn de nieuwste trend op het gebied van woningverbetering. De juiste haard zorgt voor focus in uw tuinarchitectuur en verbindt een achtertuin met een comfortabele sociale ruimte.

Open haarden
Een open haard is een van de meer traditionele vuurplaatsen die op zichzelf kan staan of een aanvulling kan zijn op het zwembad. Door licht, warmte en eenheid te bieden, verandert een open haard een gewone buitenruimte in een gezellige en uitnodigende ruimte. Open haarden nemen niet veel ruimte in beslag, kunnen gemakkelijk worden aangelegd en zijn niet duur.

Open haarden
Vuurkorven zijn een van de meest populaire items in de achtertuin dit seizoen. Ze zijn veelzijdig, goedkoop, en afhankelijk van het model, kunnen ze worden verplaatst. Variërend van 3 ’tot 6′ of groter, en gemaakt van verschillende materialen, zoals baksteen, beton, en staal, bent u gebonden aan een ontwerp dat uw achtertuin perfect accenten te vinden. Vuurkorven kunnen op hout of gas werken en worden vaak in een zithoek geplaatst. Hun open vuur element geeft een natuurlijke, outdoor sfeer aan uw leefruimte, terwijl het ook elegante verlichting toevoegt.

Buitenkeukens en grills
Upgrade uw marshmallow roast tot een volwaardige cook-out! Buiten eten is leuk, maar je kunt je familie echt bij elkaar brengen door van het bereiden van maaltijden een buitenervaring te maken. Een buitenkeuken is een droom die uitkomt voor een ervaren chef-kok en zal van uw huis de nummer één bestemming maken voor feestjes in de achtertuin.

Vuurmuren
Een van de nieuwste trends op het gebied van vuurfuncties in zwembaden zijn vuurmuren. De meeste van deze muren hebben vlammen die uit de top komen en de nachtelijke hemel verlichten. Ze kunnen ook worden gekoppeld aan een water-functie om alle elementen in het spel te brengen voor uw achtertuin esthetiek. Deze brand water fonteinen combineren de rustgevende geluiden van water met de schittering van vuur om een blijvende indruk op uw gasten achter te laten. Bovendien kunnen vuurmuren zelfs fungeren als een steun en uw fundering stabiliseren.

U dacht misschien dat uw plezier in de achtertuin op een laag pitje stond, maar met een vuurfontein kunt u van de winter uw favoriete tijd van het jaar maken!


Zwembad gezocht? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres! Na een paar hittegolven en heel wat vragen van onze klanten, hebben we beslist om vanaf 2021 ook een gamma zwembaden toe te voegen. We kiezen bewust voor het merk EXIT omwille van hun kwalitatief hoogstaande aanbod en service.